Merhabalar,
paçanga böreğini çok severim bu sefer iç harcını milföy ile denemek istedim ,biz sevdik deneyin derim :)
MALZEMELER (4 börek için)
- 4 adet kare milföy hamuru
- 4 dilim pastırma
- 4 dilim taze kaşar peyniri
- 1 adet ince doğranmış çarliston biber
- 1 büyük domates rendesi
- zeytinyağ
- biberleri ve domatesi bir kasede karıştırın
- milföy hamurlarını ,şeklini bozmadan merdaneyle biraz büyütün
- ortalarına pastırmayı, kaşarı yerleştirin ve biberli domates karışımından bir tatlı kaşığı kadar koyup böreği üçgen şekilde kapatın
- hazırladığınız börekleri yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin
- üstlerine bir fırça yardımıyla zeytinyağ sürün ve 170-180 derecede ısıtılmış fırında kızarana dek pişirin afiyet olsun
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.