Balık sevenler için lezzetli ve hafif bir reçete
malzemeler
öncelikle hamsileri güzelce yıkayıp süzgeçte bekletin
fırın tepsisine pişirme kağıdı serin
soğanları soyup halka halka doğrayarak tepsiye yerleştirin
üstüne balıkları dizin ve yağı gezdirin
domatesleri de yuvarlak olarak dilimleyip balıkların üstüne dizin
son olarak tuzu ve dereotunu üstüne serpin
180 derecede ısıtılmış fırında ,hamsiler renk alana kadar pişirin
afiyet olsun
malzemeler
- 1 kilo temizlenmiş hamsi
- 2 adet kuru soğan
- 1 adet büyük boy domates
- 2-3 dal kıyılmış dereotu
- 3 çorba kaşığı sıvı yağ
- bir tutam tuz
öncelikle hamsileri güzelce yıkayıp süzgeçte bekletin
fırın tepsisine pişirme kağıdı serin
soğanları soyup halka halka doğrayarak tepsiye yerleştirin
üstüne balıkları dizin ve yağı gezdirin
domatesleri de yuvarlak olarak dilimleyip balıkların üstüne dizin
son olarak tuzu ve dereotunu üstüne serpin
180 derecede ısıtılmış fırında ,hamsiler renk alana kadar pişirin
afiyet olsun
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.