Selam,
pancar turşusundan sonra birde pratik salatasını yapayım dedim , bu salatanın özellikle rengine bayılıyorum :)
MALZEMELER
NOT: yoğurdunuz sulu ise biraz süzgeçte bekletip fazla suyunu süzün
pancar turşusundan sonra birde pratik salatasını yapayım dedim , bu salatanın özellikle rengine bayılıyorum :)
MALZEMELER
- 1 adet büyük boy pancar
- 4 diş ezilmiş sarımsak
- 1 çorba kasesi kadar yoğurt
- 1 çay bardağı ceviz kırığı
- 1 tutam tuz
- pancarı güzelce yıkayın ve su ekleyerek tencerede haşlayın
- haşlanan pancarın kabuklarını ince bir şekilde soyup, bir kaseye alın,biraz soğumasını bekleyin ve rendeleyin
- yoğurdun içine sarımsak ve tuzu ekleyin karıştırın, rendelediğiniz pancarı da ilave edip karıştırın
- son olarak cevizi ekleyin, karıştırın ve servis tabağına yayın
- hemen servis etmeyecekseniz salatanın üstünü streçle kapatıp buzdolabında bekletin
NOT: yoğurdunuz sulu ise biraz süzgeçte bekletip fazla suyunu süzün
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.