Selam,
hafif ve lezzetli bir yemek reçetesi, sebze sevenlere gelsin:)
malzemelerimiz:
- 1 kilo kabak
- 1 ufak boy kuru soğan
- 1 büyük domates rendesi
- 1 diş sarımsak
- bir kaç tutam kıyılmış dereotu
- 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay bardağı su
- 1 çay kaşığı tuz ve karabiber
- 1 limon suyu
soğanı yemeklik doğrayıp, yağla birlikte yayvan bir tencereye alın
hafif kokusu çıkana dek bir kaç tur çevirin
sarımsağı ve domatesi ekleyin karıştırın
kabakları ilave edin
tuzu ve biberi ekleyin
limon suyunu ilave edin
son olarak dereotunu ve suyunu ekleyip bir kez karıştırın ve tencerenin kapağını kapatın
en kısık ateşte kabaklar yumuşayana kadar pişirin
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.