Enginar sevenler için lezzetli bir yemek reçetesi
4 adet temizlenmiş enginar
1 adet yemeklik doğranmış kuru soğan
1 diş ezilmiş sarımsak
1 çay bardağı pilavlık bulgur
1 tatlı kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 yemek kaşığı zeytinyağ
2-3 dal kıyılmış dereotu
soğanı ve sarımsağı, yağla beraber tencereye alın ve hafif soteleyin
salçayı ekleyin 1-2 tur çevirin
yıkadığınız enginarı küp küp doğrayıp tencereye ekleyin
bulguru da yıkayıp ilave edin hepsini bir karıştırın
tuzu, biberi ve dereotunu ekleyin
son olarak yemeğin üstüne öıkacak kadar su ilave edip pişirin
ılık olarak servis edin
afiyet olsun:)
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.