Bayat ekmeğinizi değerlendirmenin lezzetli bir yolu yumurtalı ekmekler:)
sabah kahvaltısında yada beş çayında yapıp sunabilirsiniz
6 dilim bayat ekmek ( tost ekmeği de olabilir )
3 büyük boy yumurta
1 çorba k. süt
kızarmak için ay çiçek yağı
yumurtaları geniş bir kaseye kırın
sütü de ekleyip çatalla çırpın
ekmekleri karışıma bulayın ve kızgın yağda kızartın
kızaran ekmekleri havlu kağıt serilmiş tabağa alın (fazla yağını alsın )
daha sonra servis edin
reçel,peynir veya toz şeker ilave ederek yiyebilirsiniz
afiyet olsun...
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.