Selam...
balık sevmeyen çocukların bile zorlanmadan yiyeceği bir tarif deneyin derim:)
4 parça mezgit fileto
1 küçük kuru soğan
2 dilim ekmek içi
1 er çay k. kimyon yenibahar karabiber tuz
1 avuç kadar kıyılmış dereotu
balıkları yıkayıp 5 dakika haşlayın sudan alıp soğutun
daha sonra derisini ve kılçığını temizleyip bir kaseye aktarın
soğanı ve ekmeği rondodan çekip balığa ekleyin
baharatları ve dereotunu ilave edip iyice yoğurun
misket büyüklüğünde toplar yapın
2 yumurtayı bir tabağa kırıp çatalla çırpın
diğer bir tabağa da yeterince galeta unu koyun
kroketleri önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın
afiyet olsun...
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.